maanantai 17. maaliskuuta 2008

17.03.2008 IItapvällä hyppy noutoa...ja illalla agilityä...








Rio 17.03.2008 ©Nadja Böckerman


Iltapäivällä harjoittelin kotipihalla hieman hyppy noutoa taas... Tällä kertaa esteen korkeus oli sen 70 cm. Ja hyvinhän se meni! Rio hyppy noutaa kuin vanha tekijä =)) Ei minkäänlaisia ongelmia tuon asian kanssa. Sain jopa tuosta treenistä kuviakin, kun ystäväni Nadja otti niitä minulle. Suuri KIITOS Nadja avustasi. Ja kuvaamisen lisäksi Nadja neuvoi meille muutaman kivan tempun opettamisen, niitä temppuja moni käyttää mm koira tanssi esityksessä. Molemmat koirat oppi tosi nopeasti ihan alkeen siitä mitä tarkoittaa kun pyydetään ympäri menemistä ja sik sakkia jalkojeni välissä =D=D Hauskaa hommaa, ja koirat oli tosi iloisia =D=D=D

Illalla olikin taas Rion agility treenien vuoro. Tällä kertaa meillä oli hyppy rata treeninä. Hyppyjä oli yhteensä 18 ja rata oli mielestäni hauska ja kuitenkin samalla teknisesti sellainen että oli mietittävä tarkkaan missä on ohjaajan paikka.

Ja Rio otti ja yllätti meidät kaikki ihmiset hallilla!!!! Poika kuunteli todella hienosti käskyjä, ei kovin kamalasti höyrynnyt ja suoritti radan todella kunnialla loppuun asti. Minä olin haljeta ylpeydestä!!! Oli kyllä niin mukavaa kun homma pelitti pitkästä aikaa näin hienosti. Ehkä me sittenkin ollaan opittu jo jotakin, ja selvästi tuo välissä palkkaaminen treeneissä on auttanut, koska nyt Rio kuuntelee tässä käskynikin todella paljon paremmin kuin aikaisemmin. Joten jatkossa tuo muutaman hypyn jälkeen palkkaaminen pysyy siis käytännössä.

Itse tietysti taas möhlin pari juttua, mutta en kovin isoja onneksi. Toiselle putkelle kahden hypyn jälkeen lähettäminen meni hieman mönkään, mutta sain Rion kuitenkin menemään sinne, ja jatkoimme rataa. Seuraava kompastuskivi oli radan loppupäässä, hypyn nro 13 jälkeen. Riolla oli niin hurjan kova vauhti, että itse menin vähän paniikkiin, ja luulin että "mopo karkaa käsistäni" ja jarruttelin koiraa ihan turhaan. Mutta sain kuitenkin pelastettua tilanteen hyvin ja loppu radan pätkä meni todella hienosti! Lopputulos oli mukavat kehut kaikilta ryhmässämme ja aika oli 37.71. Ihanne aikaa ei tuolle radalle oltu laitettu. Kyllä minulla on HYVÄ koira!

Ei kommentteja: