maanantai 17. maaliskuuta 2008

15.03.2008 Agilityä vapaa vuorolla...

Tänään pidin tunnin treenit iltapäivällä hallilla agilityssä Riolle. Ratoja oli kaksi ja ne oli samat jotka meillä oli viime maanantain treeneissä. Lämmittelyt ja tokoilut oli tietysti ennen rataa.

Molemmat radat meni tosi kivasti, ja ilman suurempia ongelmia. Tällä kertaa ongelmaksi muodostui yhä edelleen kepeille meno ja tokalla radalla ensimmäiselle putkelle meno. Sen edessä Rio haukkui kuin joku pönttö pää , ja kovalla käskytyksellä sain sen menemään putkeen, ja rata jatkui reippaasti eteenpäin. Luulen että teen itse ohjaus virheen juuri ennen putkea, ja siitä johtuu haukkuminen. Täytyy siis tarkentaa lisää omaa kropan käyttöä.

Töitä tehtiin todellakin lähes tunti ja olin todella tyytyväinen Rion tapaan työskennellä. Mieliala kyllä nousi itselläni muutaman asteen taas ylöspäin =))

Illemmalla harjoittelin taas hyppynoutoa kotipihalla Rion kanssa. Nostin hypyn 70cm korkuiseksi, ja eipä tuo korotus poikaani vaikuttanut. Hyppy noudot sujui todella hyvin, ja eipä sitä montaa kertaa tarvinnut tehdä. Nopeasti Rio tuonkin asian oppi! =D =D

Ei kommentteja: